Комплекс

Як заморозити зелений горошок.

Оприлюднено

Як заморозити зелений горошок сирим

Для цього стручки гороху промивають під проточною водою та обсушують на рушник. Потім виймають зерна зі стручків, відбираючи при цьому лише яскраво-зелені не пошкоджене насіння. Залишається лише розфасувати горох за пакетами або контейнерами, і відправити в морозильну камеру.Sep 15, 2016

Як правильно заморозити свіжий зелений горошок?

Як заморозити зелений горошок пробланшована покрокова інструкція з фото

  1. Крок 1. …
  2. Горошок промити під проточною водою.
  3. Воду довести до кипіння. …
  4. Відразу охолодити пробланшований горошок у крижаній воді.
  5. Просушити горошок.
  6. Розкласти порційно в пакети для заморожування та відправити у морозильну камеру для зберігання.

Чи можна заморозити горох у стручках?

Заморожування молодих стручків гороху Готові до заморозки стручки, порізані на шматочки або повністю, запакувати в порційний посуд або пакети і відправити в морозилку. Заморожувати горошок рекомендується за температури не вище -18 градусів. І зберігатися в морозильній камері за такої ж температури він може до трьох місяців.

Чи можна заморозити горошок із банки?

Розкрита банку консервованого горошку має досить обмежений термін придатності при зберіганні у холодильнику. Якщо продукт не вдалося повністю використати за 1-2 доби, то буде вірно його заморозити. Заморожування не шкодить консервам. Звичайно, вміст корисних речовин у горошку знижується, але трохи.

Як зберегти зелений горошок?

Скласти горошок в морозильну камеру та включити режим "суперзаморозки" (якщо такий є). Зберігати за температури мінус 18 градусів до 9 місяців. Для приготування страв з горошкупопередньо розморожувати його не потрібно.

Чи можна заморозити свіжий горох?

Як тільки горошини остигли, відкидаємо їх на сито і даємо стекти воді. Потім висипаємо на килимок для сушіння посуду або чистий кухонний рушник. Залишаємо на 10-15 хвилин обсохнути. Розкладаємо горох у пакети та заморожуємо.

Як правильно заморозити стручкову квасолю?

Промиту квасоля опустити в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини, після відкинути на друшляк і помістити на 3 хвилини в каструлю з крижаною водою. Просушити квасоля, розфасувати по пакетах та заморозити.

Що робити з урожаєм гороху?

Консервований зелений горошок виходить дуже ніжним та смачним. Зелений консервований горошок – рецепт домашнього приготування. Консервований горошок – продукт смачний та корисний.

Як зберігати зелений горошок після відкриття банки?

Точна відповідь багато в чому залежить від умов зберігання – зберігайте відкритий зелений горошок у холодильнику і щільно накривайте. Щоб продовжити термін зберігання консервованого зеленого горошку після розтину, поставте у холодильник у скляну або пластикову тару.