Зміст
- Як правильно заморозити свіжий зелений горошок?
- Чи можна заморозити горох у стручках?
- Чи можна заморозити горошок із банки?
- Як зберегти зелений горошок?
- Чи можна заморозити свіжий горох?
- Як правильно заморозити стручкову квасолю?
- Що робити з урожаєм гороху?
- Як зберігати зелений горошок після відкриття банки?
Для цього стручки гороху промивають під проточною водою та обсушують на рушник. Потім виймають зерна зі стручків, відбираючи при цьому лише яскраво-зелені не пошкоджене насіння. Залишається лише розфасувати горох за пакетами або контейнерами, і відправити в морозильну камеру.Sep 15, 2016
Як правильно заморозити свіжий зелений горошок?
Як заморозити зелений горошок пробланшована покрокова інструкція з фото
- Крок 1. …
- Горошок промити під проточною водою.
- Воду довести до кипіння. …
- Відразу охолодити пробланшований горошок у крижаній воді.
- Просушити горошок.
- Розкласти порційно в пакети для заморожування та відправити у морозильну камеру для зберігання.
Чи можна заморозити горох у стручках?
Заморожування молодих стручків гороху Готові до заморозки стручки, порізані на шматочки або повністю, запакувати в порційний посуд або пакети і відправити в морозилку. Заморожувати горошок рекомендується за температури не вище -18 градусів. І зберігатися в морозильній камері за такої ж температури він може до трьох місяців.
Чи можна заморозити горошок із банки?
Розкрита банку консервованого горошку має досить обмежений термін придатності при зберіганні у холодильнику. Якщо продукт не вдалося повністю використати за 1-2 доби, то буде вірно його заморозити. Заморожування не шкодить консервам. Звичайно, вміст корисних речовин у горошку знижується, але трохи.
Як зберегти зелений горошок?
Скласти горошок в морозильну камеру та включити режим "суперзаморозки" (якщо такий є). Зберігати за температури мінус 18 градусів до 9 місяців. Для приготування страв з горошкупопередньо розморожувати його не потрібно.
Чи можна заморозити свіжий горох?
Як тільки горошини остигли, відкидаємо їх на сито і даємо стекти воді. Потім висипаємо на килимок для сушіння посуду або чистий кухонний рушник. Залишаємо на 10-15 хвилин обсохнути. Розкладаємо горох у пакети та заморожуємо.
Як правильно заморозити стручкову квасолю?
Промиту квасоля опустити в киплячу воду і бланшувати 3 хвилини, після відкинути на друшляк і помістити на 3 хвилини в каструлю з крижаною водою. Просушити квасоля, розфасувати по пакетах та заморозити.
Що робити з урожаєм гороху?
Консервований зелений горошок виходить дуже ніжним та смачним. Зелений консервований горошок – рецепт домашнього приготування. Консервований горошок – продукт смачний та корисний.
Як зберігати зелений горошок після відкриття банки?
Точна відповідь багато в чому залежить від умов зберігання – зберігайте відкритий зелений горошок у холодильнику і щільно накривайте. Щоб продовжити термін зберігання консервованого зеленого горошку після розтину, поставте у холодильник у скляну або пластикову тару.